slika
slika
1 od 2

Browning lovacki kacketi vise modela

990 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
279
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Lovački Shop
Član od 05.12.2020.
Svi oglasi

Browning Lovacki Kacketi - Kvalitet i Stil za Prave Lovce!

Opis oglasa:

Ponosno predstavljamo Browning lovačke kackete, neosporno najboljeg kvaliteta u svojoj klasi. Ovi kacketi su dostupni u čak 11 različitih tekstura, pružajući vam mogućnost da izaberete onaj koji odražava vašu jedinstvenu stilsku izjavu.

 

? Izdradjeni od Najboljih Materijala: Browning kacketi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, pružajući vam izuzetnu izdržljivost i udobnost tokom lovne sezone. Bez obzira na vremenske uslove, ovi kacketi će vam pružiti potrebnu zaštitu.

 

? Kacketi za Prave Lovce: Browning je sinonim za lov i tradiciju. Kada nosite Browning kacket, nosite i bogatu istoriju lova i kvalitet koji se može osetiti.

 

? Raznovrsnost Tekstura: Sa 11 različitih tekstura na raspolaganju, možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i okolini u kojoj lovite.

 

? Kontaktirajte nas za Više Informacija: Za sve dodatne informacije, dostupnost veličina i kako biste postavili svoju porudžbinu, slobodno nas pozovite na broj telefona naveden u oglasu. Takođe nas možete kontaktirati putem Vibera/WhatsApp-a ili KupujemProdajem (KP).

Ovi Browning lovački kacketi nisu samo odeća, već deo lovačkog nasleđa. Izaberite kvalitet, stil i udobnost za vaše naredne lovačke avanture!

ID Oglasa: #157748994
Informacije

Lovački shop lovačka oprema

@lovacki. shop Ig stranica za detaljnu ponudu ili u svim oglasima. . .

 

Kontakt Kp, ili broj telefona

 

Vaš Lovački Shop!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.