slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Maskirni kačket sa ugrađenim osvetljenjem Novo

1.150 din

Zrenjanin
Novo
2.898
23
pre 7 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog



Kvalitetan Marshall-ov maskirni kačket  sa urađenim osvetljenjem -lampom od led dioda na obodu kačketa. Pogodan   za ribolovce i lovce . Uz kačket se dobijaju i 2 baterije . Spremište za baterije i sama lampa ne žulja glavu -odvojena je sa dva sloja tkanine. Prekidač je u samom obode lako se napipa ispod tkanine. Nepotrebno je da nosite kabaste lampe, sa ovim kačketom. . Jednostavno kad vam zatreba osvetljenje , za par sekundi ga aktivirate. Materijal :  100 % polyester. Veličina je univerzalna - regulacija veličine pomoću čičak trake. Osim za lovce i ribolovce ovaj kačket je pogodan i za svakodnevne aktivnosti. Prijatan je za nošenje, može se nositi i leti -nije debeo materijal .  

-Marshall-ov maskirni kačket  sa urađenim osvetljenjem -Cena -1150,00 din

NAPOMENA: na fotografiji je stari model, novi model je sa podešavanjem na čičak traku!

Odličan poklon za ribolovce i lovce .  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam ugovorne cene sa kurirskom službom!  Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto(u pola kilograma moguće je spakovati 3 -4 kačketa! ) . Pogledajte i ostale moje oglase! ! ! (kliknuti na "kp izlog" i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #47310306
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.