Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ctronics Trail Camera WiFi 4K 20MP

7.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
246
4
pre 10 dana
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-4K video i 20MP slika za divlje životinje

-Ctronics kamera za lov snima 4K živopisan video i 20MP jasne slike svaki put kada se kreće, pružajući više detalja visokog kvaliteta tokom dana i noći (crno-belo noću).  

-LCD ekran od 2,4 inča omogućava vam da lako vidite živopisan svet divljih životinja.

-Kamera za igre sa VIFI konekcijom

-Ova ažurirana kamera za praćenje ima ugrađenu ViFi funkciju. Kontrolišite ga u aplikaciji „ Trail Cam“ za praćenje u realnom vremenu ili preuzimanje videa/fotografije.  

-Brzina preuzimanja do 1.5MB/S, mnogo brže od drugih kamera za lov od 0.5MB/S. Dostupno za Android i IOS sistem (granični opseg 98 stopa).

-PIR pokret aktiviran i brzina okidanja 0,2S▶ Kamera za lov sa 3 infracrvena senzora će se aktivirati trenutno za 0,2s kada detektuje pokrete.  

-Opremljen dometom detekcije od 120° i rastojanjem okidača od 65 stopa, što vam omogućava da ne propustite nijednu svoju igru.

-IP66 vodootporan i dugo čekanje 

-IP66 vodootporni dizajn štiti ovu Vi-Fi kameru od oštećenja od kiše i prašine, čak može da radi u pustinji ili tropskim kišnim šumama.  

-Naša kamera za stazu može da se napaja sa 4kom AA baterija, a ne 8kom sa drugim kamerama za lov, i može dugotrajno biti u pripravnosti sa ultra niskom snagom od 0,2mA.


-Podržava mikro SD karticu od 512 GB i idealan poklon 

-Ova kamera za praćenje igrica podržava mikro SD karticu od 512 GB (nije uključena), daleko je bolja od druge koja podržava samo 64 GB.  

-To je idealan poklon za praćenje i izviđanje divljih životinja, lov, obezbeđenje farme, kućnu bezbednost, posmatranje bašte, fotografisanje u vremenskim intervalima.

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A62

ID Oglasa: #147110712
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.