slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Fotoklopka lovačka kamera Kamera za lov dostupna ODMAH

8.900 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 13 dana
Dragan
Član od 11.07.2010.
Svi oglasi

VAŽNO prodajem iskljucivo kamere koje su proizvedene pocetkom 2023 god koje imaju noviji softver i koje imaju mnogo bolju nocnu fotografiju takodje ovaj deo kod sociva je isturen sto mu daje dodatnu zastitu od vlage.

 

Ovo je model HC300M kamere koji ima u sebi modul za slanje mms poruke ili da Vam radi preko email-a ali je vazno da znate da je to potrebno sami da podesite ja nemam podesavanja da vam radi preko emaila.

Ako niste nikada koristili do sada ovu kameru evo nesto sto znam o njoj , , , ovo je lovacka kamera tj namenjena za pracenje divljaci na hranilista i sl. Kamera radi samo na pokret kada neko prodje ispred nje maksimalno od 15-20m od nje moze da detektuje pokret napravi fotografiju ili video snimak moze i jedno i drugo to birate u podesavanjima.  

Kamera je vodootporna ima IP65 standard što znači da je u normalnim vremenskim uslovima zaštićena od manjih padavina i sl ali nije da se potopi u vodi i sl. Najbolje je da bude delimično zaštićena od jakih padavina (kiše, snega) kako voda ne bi prodrla u kameri. Naprimer postavite kameru ispod krošnje drveća ili postavljanjem neku zaštitu iznad kamere i sl.

Zbog ove mogucnosti mnogi je koriste i kao nadzor za vikendice pcelinjake vocnjake i sl.

Nazalost garancija na kamere ne postoji pre slanja svaku kameru licno proverim tj stavim baterije i proverim da li pravi fotografije i video snimke.

Trenutno ih imam na stanju i mogu odmah poslati.

napomena jos jednom
znaci za kameru morate da kupite i micro sd mem karticu i 8 kom AA baterije 1.5v

Saljem postexpresom

ID Oglasa: #165890267
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.