slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Night Vision Biocular Sw 2 Pro

425 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
137
5
pre 12 dana
Mihajlo
Član od 23.06.2017.
Svi oglasi

Napomena: Slike na KP su screenshotovi sa YT videa koji je kompresovan i smanjenog kvaliteta.

Prodajem naocare za nocno osmatranje.   Uredjaj je u perfektnom stanju. Idealan za Airsoft, pogotovo u urbanim okruzenjima i bliskoj borbi, a moze se koristiti za lov i na daljinu zahvaljujuci digitalnom uvelicavanju po potrebi.   Uredjaj je moguce prikaciti na slem pomocu G24 nosaca kao na mojim slikama, ili pomocu nosaca za GoPro kamere.   Takodje moze da se nosi i bez slema uz pomoc kaiseva za glavu koji dolaze uz uredjaj ili se moze nositi oko vrata kao dvogled. Pogodan za osmatranje do 150m. Za sve preko je potrebno koristiti externu IC lampu sa fokusom.

 

Uredjaj moze da pravi HD snimke u 60 ili 30 fps-a koji se snimaju na micro SD kartici (Uz uredjaj dolazi kartica od 32gb koju je moguce zameniti). Napaja se Li-Ion 18650 baterijom od 3200mAh koja moze da se puni u uredjaju preko USB-C kabla sa racunara ili punjaca za telefon.

 

NVG ima ugradjene dve Infra Crvene lampe talasnih duzina 850nm i 940nm (940nm je malo slabija ali se ne moze videti golim okom) koje je moguce ukljucivati po potrebi ili skroz onesposobiti u opcijama uredjaja. Moze se koristiti u dnevnom rezimu ili nocnom (Zeleni ili crno-beli filter).

 

Sa fabrickom baterijom uredjaj moze da se koristi oko 7 sati, u zavisnosti od koriscenja ugradjenih lampi.   Moguce je koristiti ga i duze zamenom fabricke baterije za neku veceg kapaciteta, ili punjenjem sa powerbank-a u toku koriscenja.

 

Uredjaj je dovoljno lagan da se moze koristiti na slemu bez kontra-tega, ali je teg i dalje pozeljan.

 

Nedavno sam ga koristio na gejmu u Subotici i video mozete pogledati na mom YT kanalu ovde: https: //youtu. be/-Y-secYtu6Y? si=tpIjdSmV2Qkpergy

 

NVG Stize uz:

  1. Zastitnu kutiju/futrolu za prenos
  2. Kais za nosenje oko vrata
  3. Kaisevi za nosenje na glavi
  4. Adapter za GoPro kacenje
  5. Dovetail Adapter za kacenje na Wilcox nosace
  6. 32gb Micro SD kartica
  7. USB-C tip kabl za punjenje i povezivanje na racunar
  8. Uputstvo

 

Neke od tehnickih specifikacija:

  • Opticko Uvelicanje: 1x (bez uvelicanja)
  • Vidno Polje: 54 stepeni
  • Digitalno Uvelicanje (po potrebi): 2x, 3x
  • Frame Rate senzora: 60fps, 30fps
  • Rezolucija senzora: 1920x1080p
  • Rezolucija snimanja: 720x1080p
  • Fokus: Manuelno od 10cm do beskonacnosti

Za dodatne informacije posaljite poruku ili pozovite na telefon od 11h do 23h.

ID Oglasa: #166138781
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.