slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sightmark Pinnacle 1-6x24 TMD

1.200 €

Paraćin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
1
pre 13 dana
Odgovara na 70% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dusan
Član od 12.08.2012.
Svi oglasi

Sightmark je Americka kompanija kojoj se proizvodnja zasniva u Kini i mahom prave optike srednjeg do jeftinijeg cenovnog ranga, medjutim Pinnacle serija je serija najkvalitetnijih optika iz Sightmark-ove ponude pa se tako one proizvode u Japanu sa mnogo kvalitetnijim staklima i generalno svim komponentama.

LPVO optike su u danasnje vreme sve popularnije zbog popularizacije kako sportskog streljastva tako i poluautomatskih pusaka koje se koriste za razlicite vrste lova, ceka i pogon. LPVO optika sa osvetljenom koncanicom na 1x uvecanju se ponasa vrlo slicno kao i svaki red dot pa je zato vecina lovaca bira za neki pogonski lov ili lov na manjim daljinama.

Optika je doneta iz inostranstva, puska na koju je trebala da ide je prodata u medjuvremenu pa nisam imao prilike ni da je probam na oruziju. Koncanica je u prvom fokalnom planu sto jos vise pospesuje same performase optike i njenu upotrebnu vrednost.

 

Kontakt na KP ili na 069 644 707

ID Oglasa: #165878884
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.