slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

T EAGLE NOCNI monokular zadnji kom

160 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.581
27
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rale
Član od 06.08.2010.
kp izlog
nocni uredjaj nocni monokular model T Eagle NV600 sa HD slikom 8x35 optikom.

U sebi poseduje digitalni ekran velicine 1.5", rezolucije 640x480poseduje mogucnost slikanja i snimanja video zapisa koji se memorisu na tf memorijskoj kartici koja ne ide uz uredjaj.

Uredjaj ima 5x opticki zoom i 1-8x digitalno zoom sa objektivom od 35mm 
Monokularni noćni vid sa CMOS senzorom postiže jasan prikaz do 5Ks optičkog uvećanja, 1-8k digitalni zum.

Objektiv od 35 mm izrađen je od potpuno obloženih sočiva koja povećavaju prenos svetlosti i obrazuju odsjaj. Pogodno za lov, ribolov, posmatranje divljih životinja, noću avanturu na otvorenom.

Ifracrveni opseg omogućava posmatranje cilja u potpuno mračnom stanju i nakon automatskog uključivanja CCD pojačavača niskog snopa i infracrvenog osvetljenja.  

Monokular za noćni vid nije samo infracrveni monokular za noćni vid, već i IR kamera. A na sliku i video možete odgovoriti na 1,5 TFT LCD ekranu.

Slike i video zapisi (datum i vreme mogu se odštampati na fotografijama ili video zapisima) mogu se čuvati na mikro SD kartici (sa 8G SD karticom). Ugrađeni TFT ekran od 1,5 inča koji je ugodan za oči, rezolucija ekrana: 640 k 480 piksela pruža vam jasnu sliku.

Paket uključuje USB kabl i TV kabl, tako da ga možete koristiti kao infracrvenu nadzornu kameru, ali i deliti svoju sliku i video za porodicu i društvene medije.

Gumeni oklop  čini ga udobnim za upotrebu i sprečava ga da vam isklizne iz ruke.
ID Oglasa: #121181026
Informacije
Saljem postexpress kururskom sluzbom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.