slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

UsoGood DL501 24MP Lovacka kamera, kamera za lov,App control

7.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
64
2
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

? 【Ugrađena ViFi i kontrola aplikacije za telefon】Opremljena ugrađenom ViFi mrežom, ova kamera za praćenje omogućava vam da povežete ViFi kamere na APP. Preuzmite APLIKACIJU, lako podesite parametre kamere za stazu na svom telefonu čak i na mestima do kojih ne možete lako doći. Ova funkcija vam takođe omogućava da pregledate slike i video zapise na pametnom telefonu uživo, uživate u svakom divnom trenutku snimljenom u bilo kom trenutku. Za stabilniju vezu, preporučuje se da se povežete sa svojim telefonom u krugu od 10m.

 

? 【1296P Clear Video &24MP Pictures】Ova kamera za divlje životinje ima automatske dan/noć senzore koji pružaju 24MP oštre fotografije i 1296P video zapise, možete videti više detalja tokom dana (u boji), noći (crno-belo), ​​sa višim rezolucija boja i zasićenost LCD ekrana od 2,0'', do 128GB SD kartice, možete uživati u pogledu koji oduzima dah uživo i čuti živopisan svet divljih životinja. (SD kartica nije uključena u paket).

 

? 【Noćni vid bez sjaja】 Za razliku od 850nm LED, veoma dobra kamera za divlje životinje dizajnirana sa 34 komada 940nm nevidljive IR LED diode kako bi se osiguralo da infracrvena kamera radi u mraku bez svetlosti. U krugu od 20 metara noću, kamera za noćni vid bez sjaja snima sve tiho u mraku. Životinje nisu lako svesne njegovog prisustva. ova kamera za ubrzano snimanje takođe pomaže da se snimi rast biljaka noću, nećete propustiti nijedan divan trenutak.

 

? 【Brzina okidanja 0,2 s i 3 PIR senzora】 Kamera za igru će se pokrenuti kada se otkrije pokret za 0,2 s. Brza trenutna brzina okidača pomaže vam da nikada ne propustite svaki detaljni neverovatan i uzbudljiv trenutak. Osim toga, ovaj detektor pokreta ima ukupno 3 PIR senzora sa ultra-širokim uglom detekcije od 120° , što vam omogućava da snimate i uživate u pogledu na divlje životinje u polju punog kadra. Udaljenost okidača i detekcije pokreta je do 20m (65ft).

 

? 【IP66 Vodootporan i jednostavan za postavljanje】 Uz dobre zaptivne materijale, kućište za kameru za lov je prošlo vodootporni test do IP66, povećava vodootpornost kamere za praćenje, tako da možete da je koristite u kišnim danima, čak i po snežnim danima. Ova kamera za lov ima tajmer, vremenski interval, ponavljanje u realnom vremenu, podešavanje lozinke, itd. što donosi višestruke aplikacije, kao što su lov, praćenje divljih životinja, snimanje rasta biljaka, izviđanje provalnika i pašnjaka, bezbednost kuće i nadzor imovine.

ID Oglasa: #162847002
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.