slika
slika
slika
1 od 3

Xspecter - pan tilt nosac za nocnu optiku

1.050 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
55
0
pre 14 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Damiba
Član od 19.07.2016.

https: //youtu. be/j6zmFJMhJPY

 

XSPECTER® CROW SERIES najsavremenije i najpraktičnije rešenj za pan tilt stativ sa 2 ose posebno dizajniran za upotrebu sa ručnim termovizijskim i night vision kamerama. Ovi nosači pružaju stabilnu platformu za montažu i preciznu kontrolu ručnih termovizijskih kamera kako bi se osigurala precizna slika i posmatranje u širokom spektru primena.
XSPECTER® CROW SERIES omogućava da koristite bilo koju ručnu kameru koja ima WiFi stream. Video stream uživo se prikazuje ili na aplikaciji XSPECTER ili aplikaciji kamere, što omogućava da pratite sliku u realnom vremenu. U isto vreme kontrolišete kretanje nosača preko aplikacije ili  pomoću daljinskog upravljača. Odličan uredjaj za daljinsko upravljanje kamerom iz automobila, ili sa daljine bez potrebe prisustva i direktnog kontakta sa kamerom.
Uredjaj se lako kači na krov ili haubu automobila ili na bilo koju površinu za magnetni ili vakum pritisak.
komplet sa:
 - Xspecter Tcrow nosac
 - Profesionalni reflektor
 - daljinski upravljač
 - univerzalni adapter za ručnu kameru

ID Oglasa: #164952132
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.