slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

GPS ogrlica za praćenje pasa Hunter 25000 PRO sa strujom

19.000 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
26
0
pre 11 dana
Dragan
Član od 11.07.2010.
Svi oglasi

Prodajem ogrlicu za praćenje pasa model Hunter GPS 25000 PRO NAJNOVIJA sa strujom verzija koja radi kao skuplji garmin sistem.

 

NAPOMENA ovo je samo ogrlica bez prijemnika i ovo je za ljude koji vec imaju Hunter 25000 noviji ili stariji prijemnik posto ogrilicu mozete upariti sa njim.

 

Ogrlica je otporna na vlagu, domet između ogrlice i prijemnika je 25 km u idealnim uslovima na otvorenom, dok u šumi realni uslovi radi do nekih 2-6 km.

 

u kompletu se dobija samo ogrlica sa strujom, punjacem za ogrlicu sa kablom i dzekom za punjenje.

 

Imam u ponudi i komplet ogrlica + prijemnik komplet sa strujom je 36 000 din

 

garancija za ogrilice ne postoji jer nema zvanicni uvoznik, svaku pre slanja detaljno proverim i testiram.

 

VAZNO JE tokom testiranja puno ovih ogrlica primetio sam da se desava da stanje baterije na ogrlici kada se pogleda preko aplikacije stalno varira tj pokaze tanje na 90% pa ode na 60% i sl. to je neki problem ili do aplikacije ili sta vec ali se desava na svakoj ogrllici tako da znate da to nije probem da ogrlicom tj njenom baterijom.

 

Fotografije su od ogrlice koje se prodaje u zutoj boji je

 

šaljem postexpresom

ID Oglasa: #166135510
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.