slika
1 od 1

Hranilica za lov DORR nova

80 €

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
105
3
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Lovački Shop
Član od 05.12.2020.

Hranilica za divljač DORR X12M kompakt automatska

 

Automatska hranilica DORR X12M je idealno rešenje za sve ljubitelje lova koji žele efikasno prihranjivati divljač tokom cele godine. Ova hranilica omogućava prihranu kako visoke tako i niske divljači, pružajući im potrebnu hranu uz minimalni napor lovcima.

Princip rada ove hranilice značajno smanjuje potrošnju hrane, čineći proces prihrane jednostavnim i efikasnim.

 

Osim toga, automatska hranilica olakšava praćenje brojnosti i fizičke kondicije divljači na terenu, pružajući vam dragocene informacije za uspešan lov.

DORR X12M hranilica je sposobna da izbacuje širok spektar zrnaste i granulaste hrane, prilagođavajući se potrebama divljači. Digitalni tajmer omogućava programiranje do 16 puta dnevno, sa mogućnošću puštanja 1/2 kg kukuruza u zrnu svakodnevno. Regulacija ispuštanja hrane je jednostavna i podesiva preko tajmera od 1 do 30 sekundi.

 

 

Specifikacije:

  • Baterija: 6V 4,5Ah
  • Dimenzije: 210 x 155 x 180 mm

Hranilica se lako montira na najčešće posude za hranu, a opciono su dostupne i posude za montažu. Uz hranilicu dolaze 4 šrafa sa podloškama za sigurno učvršćivanje posude.

Za više informacija ili da poručite svoju DORR X12M automatsku hranilicu za divljač, kontaktirajte nas na broj telefona 0637780420 ili putem KP-a.

ID Oglasa: #163130068
Informacije

Lovački shop lovačka oprema

@lovacki. shop Ig stranica za detaljnu ponudu ili u svim oglasima. . .

 

Kontakt Kp, ili broj telefona

 

Vaš Lovački Shop!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.