slika
1 od 1

Teletakt ogrlica dometa do 800 metara, vodootporna -PUNJIVA

4.300 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Grade Mitic
Član od 13.07.2020.
Svi oglasi
 

****Domet do 500 metara*****

*****3 režima rada - zvuk, vibracija i struja*****
                                             *****Vodootporna*****

【3 režima treninga i 1+ 2 kanala】: Ova ogrlica za obuku pasa nudi 3 individualna režima treninga, zvučni signal, vibraciju i šok, omogućavajući vam da brzo prilagodite nivo stimulacije kad god je to potrebno. Takođe ogrlica za obuku pasa sa daljinskim upravljačem ima 1+2 kanalni dizajn i memorijsku funkciju za podešavanja, što znači da možete trenirati 2 psa u isto vreme bez resetovanja. Odlično pomaže u ispravljanju lajanja psa, hodanja, treninga na povodcu, sedenja, agresije, mokrenja i drugih loših ponašanja.

【Bezbedan silikonski zubac i podešavanja】: Prijemnik ogrlice za pse je bezbedan za upotrebu jer dolazi sa silikonskim zaštitnim zubom koji se ne može ukloniti, ne bi povredio kožu vašeg psa tokom treninga. Pored toga, postoje podešavanja za zaštitu od slučajnog udara, kada želite da prebacite zvučni signal ili režim vibracije u režim šoka, morate dvaput da kliknete na režim šoka, a zatim funkcija šoka radi. Napomena: Šok ogrlica za pse ne bi trebalo da se nosi duže od 12 sati dnevno.

【Dug daljinski domet i vek trajanja baterije】: Ova ogrlica za pse sa daljinskim dometom do 1640 stopa (550 jardi) u oblasti bez prepreka, 1000 stopa (330 jardi) u oblasti barijera, možete lako da trenirate svog psa kako u zatvorenom tako i na otvorenom . I prijemnik i daljinski upravljač se mogu puniti, potrebno je 2-3 sata da se potpuno napune. Baterija prijemnika može da izdrži do 15 dana u stanju pripravnosti i 7-10 dana u radnom vremenu, a daljinski može da izdrži do 90 dana u standbi i 25 dana u radnom vremenu.

【Podesiva ogrlica i IPKS7 vodootporni prijemnik】: Pojas ogrlice za lajanje psa može se podesiti od 8 do 25 inča, pogodan za male, srednje, velike pse, od 15 do 100 funti. A prijemnik je vodootporan IPKS7, neka vaš pas uživa u plivanju, tuširanju i igranju na kiši. (Napomena: Daljinski upravljač nije vodootporan. Uverite se da je priključak za punjenje prijemnika zapečaćen pre nego što pas uđe u vodu. )

Pakovanje sadrži:

1 x teletakt
1 x risiver
1 x podesiva ogrlica
1 x test lampa
1 x kabl za punjenje
1 x uputstvo
ID Oglasa: #165921521
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.