slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Jaxon Zaffira Catfish 3m 550 gr NOVO

5.100 din

Zrenjanin
Novo
4.554
31
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Novi model još jači ! PREPORUKA za težak ribolov soma.    Jaxon Zaffira Catfish 3m  550 gr je veoma kvalitetan i moćan  štap za  teški ribolov. Štap za najveća opterećenja prilikom pecanja soma, i za prave kapitalce. Može da se izbori sa svakim somom , pa i sa onim kapitalcima sa Ebra . Odlično se ponaša na opterećenje - štap se pravilno savija na opterećenje.   Odličan  štap za pecanje soma na velikim jezerima sa teškim sistemima - kao što se koriste na Gružanskom jezeru ili Bovanskom. Naravno ovaj štap je odličan i za Dunav, Savu , Tisu gde god se očekuju krupnni somovi.      . . . Blank je  veoma debelih zidova - oko 3 mm (vidi se na jednoj fotografiji)   , Rukohvat je od kvalitetne  EVA -pene koja sprečava klizanje iz ruke . Iznad rukahvata je ojačan sa namotajima konca i debelim slojem epoxy smole.    Provodnici su  kvalitetni -SIC prsten može se koristiti i pletenica. Provodnika ima čak 10 - što omogućuje štapu da maksimalno rasporedi opterećenje prilikom zamaranja kapitalaca. Vršni provodnik je moćna pečurka sa debelim slojem SIC-a. Sam vrh štapa je debljine od čak  5 mm ! Veoma kvalitetan halter stoji visoko , vrat mašinice je udaljen čak 64,5 cm do kraja štapa! . . Štapovi su novi , mogu da nabavim više komada.   Za ovakav kvalitet ovog moćnog štapa, cena je izuzetna!  

NAPOMENA: Na fotografijama je stari model do 400 grama, identično izgledaju!

 

-Jaxon Zaffira Catfish 3m  550 gr -Dužina štapa 3 m;   transportna dužina-160cm; ; broj provodnika-10; materijal karbon kompozit, težina štapa je   602  grama(digitalna vaga);   udaljenost od kraja štapa do mesta vrata mašinice -64,5   cm ;  prečnik štapa iznad rukohvata :   20 mm ;  prečnik  rukohvata 30mm;  debljina vrha štapa-5,2 mm - 5100 din komad 

 

Imam ovaj štap i na 2,7 m !

 

- Za 2 i više štapa - besplatan PTT !  
     
 

           Povoljna poštarina-imam ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  i izlistaće se svi moji oglasi )

ID Oglasa: #64314468
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.