slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Konger Corral Pilk 80-250 gr NOVO

3.100 din

Zrenjanin
Novo
5.828
33
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA za pecanje soma i šarana na rekama !   Konger Corral Pilk 80-250 gr  je odličan štap za  teški ribolov. Pravi 250 to gramac  , težina bacanja mu je odlično deklarisana! Nije motka tj . štap ima dobru osetljivost vrha, a moćnu i jaku kičmu-može da se izbori sa svakim somom, klasičan pilk štap . Odlično se ponaša na opterećenje - štap se pravilno savija na opterećenje. Odličan za šaranski ribolov , nije motka koja će da pocepa šaranova usta, odličan za šarana u panjevima. Štap za pecanje soma na  , može sa njim da se koriste i teška olova od 150 grama, pa i do 200 gr. Štap ima  odličnu detekciju vrha , a pritom  snažnu kičmu za zamaranje soma  i šarana. . . . , Rukohvat masivan od EVA -pene i ima metalnu zakačku za udicu. .   Štap za krupnu ribu , moćan , pravi štap za ribolov na većim rekama: Savi, Tisi, Dunavu, Moravi! . Ima karakteristike i izgled klasične dobre dubinke za težak ribolov . . . Boje je SMB zelene. Štapovi su novi , na lageru 3 komada , mogu da nabavim više komada.

Karakteristike i cena:

 

-Konger Corral Pilk 80-250 gr-Dužina štapa 2.70m;   transportna dužina-141 cm; ; broj provodnika-6; materijal kompozit, težina štapa je   404  grama ; prečnik rukohvata na EVA peni - 29 mm ; ; udaljenost od kraja štapa do sredine vrata mašinice- 38,7 cm ; debljina vrha - 3,2 mm -cena - 3100 din komad       

3 štapa -besplatna poštarina!             
  

 Povoljna poštarina-imam ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  i izlistaće se svi moji oglasi )

ID Oglasa: #60982697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.