slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lineaeffe Long Beach Surf 3.6 m 200 g. NOVO

2.630 din

Zrenjanin
Novo
5.445
47
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

 Surf štap Lineaeffe Long Beach Surf 3.6 m  200 g  .  Štap  je  kompozitni   u težini bacanja  do 200 gr.   i dužini od 3.60 m. Realna težina bacanja je nešto manja -  realno je 60-160 gr . Na dužinama od 3.9 i 4.2 metra štap je realno jači(imam i njih u ponudi). Štap ima vrh obojen u belu boju -odlična vidljivost u mraku! Štap je sa Hi Power -Multigraphite građom . Štap je u slatkovodnom ribolovu  upotrebljiv kao štap za srednje teški i teški ribolov . Štapovi za pecanje šarana, smuđa, štuke na balerinu, , a s može  krupna bela ribu i  babušku lepo da peca -ima odličnu detekciju. Dosta j Ima dugačak rukohvat -od kraja štapa do vrata mašinice je  60 cm pa se mogu koristiti i kao klasični šaranski štapovi.    Štap ima snažnu kičmu i  debele zidove .   Vrh mu ima odličnu detekciju, a štap ima snažnu kičmu. Da bi se povećala detekcija vrha štapa , u vršnom delu su 2 klizna provodnika . Kao štap za morski ribolov , što mu je i prevashodna namena - može da izbacuje i olova od 120 gr. bez problema. Provodnici su SIC -mogu se koristiti i upredene strune. Vršni provodnik je # 12 mm (široki promer). Držač mašinice je veoma čvrst i jak, može da primi i mašinice sa širom stopom. Štapovi su naravno novi,  mogu da nabavim više komada za kratko vreme. Na lageru trenutno 6 komada!    Za ove pare fantastičan štap!                                                                                                       
   Napomena :
na fotografijama je model  od 3.9 m , od njega je dosta lakši, kraći u transportu, ima jedan segment manje i jednu kariku manje. . zadnje 4 fotografije su od modela 3,6 m. Uskoro originalne fotografije                                                                                                                                                                  
 -Lineaeffe Long Beach Surf 3.6 m  200 g - dužina 3,6 m; težina bacanja  do 200 grama(realno 60-180 gr) , težina štapa -kataloška: 350 grama, stvarna- 365  gr (digitalna vaga! ) ; broj delova -4  ; broj provodnika-5 (dva klizna) ; dužina transportna - 118  cm(sa kapom122); udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice 60  cm;  prečnik štapa zadnjeg segmenta  24 mm; vršna karika # 12mm , najveća # 25 mm ; debljina vrha- 3 mm  -cena 2630 din za komad.       

tri štapa - besplatna poštarina!                                                                              
                                                                                                      
    Imam ovaj štap i na 3,9 i 4.2  metra ( pogledajte u mojim oglasima).                                                                                                             
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, Povoljna poštarina-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"     i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #75834851
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.