slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lineaeffe TS Tele feeder 30-70 gr 3,3 m 11Ft NOVO

3.700 din

Zrenjanin
Novo
3.270
20
pre 4 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

AKCIJSKA CENA ! Teleskopska varijanta feeder štapa. Veoma oštar, snažan štap kratko pakovanje Lineaeffe TS Tele feeder 30-70 gr 3,3 m 11' ft .   Izrađen od karbona  sa plutanim rukohvatom.    Štap je veoma pogodan za transport - sa zaštitnom kapom je dugačak samo 66 cm .  Veoma je oštar i snažan -realno je barem 100 gramac !   Štap koji može bacati bacati veće hranilice od 60 grama bez hrane bez problema . Zbog svoje dužine pogodan za pecanje gde ima drveća, i gde ne trebaju ekstremno daleki zabačaji (Begej, Tamiš, DTD). Upotrebljiv i za pecanje bele ribe i babuške iz čamca kao i pecanje smuđa na dubinku(za šta je odličan). Dolazi sa 3  izmenjiva vrha . Sva  vrha su od fiberglasa , odprilike u rasponu od 1,5 -2,5 oza.    Halter je veoma moćan i velik -prima i mašinice sa širom stopom.   Uz štap dolazi i  futrola. Štap  je naravno nov ,  mogu da nabavim više štapova za veoma kratko vreme. Ovakav štap je odličan zbog transporta , moguće je da stane u putničku torbu bez problema - odlično rešenje za letovanje. Treba ga imati uvek u gepeku automobila(ne zauzima, puno prostora). Na lageru 2 komada, mogu nabaviti više komada !

Napomena : moguća nabavka seta rezervih vrhova za ovaj štap (komplet od 3 vrha - 1600 dinara).  
                                
-  Lineaeffe TS Tele feeder 30-70 gr 3,3 m 11Ft  - dužina  3,3 m  ; transportna dužina -66 cm sa kapom; broj delova :   6  + 3  izmenjiva vrha   ; težina 281 gr. ukupno sa jednim vrhom  (bez rezervnih vrhova)-mereno sa digitalnom vagom; ukupna težina štapa sa sva 3 vrha i njihovom tubom- 327 gr. ;   materijal : karbon ; broj provodnika:    9(5+4); udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice -36,5 cm ; prečnik rukohvata na pluti-29 mm; prečnik blanka iznad rukohvata -iznad rukohvata pene - 22 mm ; vršna karika # 5 mm; najveća karika -#25 mm- cena za komad -3700 din

Besplatna poštarina za ovaj štap!
za više štapova(2,3. . . )-kontakt
  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   Povoljna poštarina-imam              ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #97536199
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.