slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lineaeffe Vigor Spinn 2.4m 30gr Novo

1.900 din

Zrenjanin
Novo
2.202
13
pre 14 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA   ! Varaličarac - univerzalac    Lineaeffe Vigor Spinn 2.4m 30gr  u dužini od 2.4m  i težini bacanja   do    30 grama( realno  15-30 gr)  . Štap je kompozitne građe -Hi grade multifiber  ojačan sa   epoxi smolom  . Štap je žilav - Extra strong Strukture . Držač mašinice je metalan obojen u crno , snažan i jak. Iznad rukohvata je metalna alka za kačenje udice , a u tom delu je štap veoma ojačan sa debelim slojem   epoxi smole.   Štap je univerzalne prirode može da se koristi i kao varaličarac i kao klasična dubinka . Štap je veoma osetljiv u vrhu -negde je   B akcije  . Kao varaličarac -za lakše varaličarenje(klen, pastrmka, bandar). Pogodan za početničko varaličarenje- veoma lagan s obzirom na materijal , a pritom otporniji na lom od većine jeftinih karbonskih štapova. Kao štap za dubinku -odličan  za smuđa i belu ribu -naročito pogodan za pecanje iz čamca. Za pecanje smuđa na dubinku   - prilikom pecanja sa ovim štapom smuđ ne oseća otpor prilikom uzimanja mamca. Za ovaj cenovni rang štap je odličan ! Štap je nov mogu da nabavim više komada, za kratko vreme.               

NAPOMENA :    Na fotografijama je model od 2.7m 30 gr,     uskoro originalne fotografije!  

Ostale karakteristike:

-Lineaeffe Vigor Spinn 2.4 m 30gr    -Dužina 2.4 m; materijal: kompozit; Tež. bacanja  15-30 grama; Rukohvat od EVA pene; težina štapa-195 grama -kataloška  ; realna - samo 160 grama! (digitalna vaga); Broj provodnika -6;   udaljenost od kraja štapa do mesta vrata mašinice -                 34,5  cm ;   transportna dužina  -124 cmcena 1900 din

                
- 3 štapa- besplatan ptt !

Štap je nov, imam u ponudi   i modele od 2.4 m 60 gr. ;    2.7 m 60 gr. ; 2.7 m 30 gr. ;   2.7 m 90 gr              u   ovog štapa (pogledati u oglasima). Mogu da  nabavim   modele           :  3 m 30 gr i 2.4 m 90 gr. (kontakt ).           Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.             POVOLJNA POŠTARINA-imam           ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #61472363
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.