slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Lineaeffe Vigor Spinn 2.4m 60gr Novo

2.150 din

Zrenjanin
Novo
3.382
17
pre 2 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA ! Varaličarac    Lineaeffe Vigor Spinn 2.4m 60gr  u dužini od 2.4 m  i težini bacanja   do     60 grama( realno  25-60 gr)  . Štap je kompozitne građe -Hi grade multifiber  ojačan sa    epoxi smolom  . Štap je žilav - Extra strong Strukture . Štap je univerzalne prirode može da se koristi i kao varaličarac i kao klasična dubinka . Štap je osetljiv u vrhu , sa osrednjom oštrinom i brzinom . Kao varaličarac -za srednje teško varaličarenje(bucov, smuđ, štuka). Pogodan za početničko varaličarenje nije težak s obzirom na materijal, a pritom otporniji na lom od većine jeftinih karbonskih štapova. Kao štap za dubinku -odličan  za smuđa i belu ribu (osetljiv u vrhu, a opet ima jaku kičmu za smuđa). Odličan za pecanje iz čamca. Štap je osetljiv u vrhu , sa osrednjom oštrinom i brzinom. Za ovaj cenovni rang štap je odličan ! Štap je nov mogu da nabavim više komada, za kratko vreme.               

NAPOMENA :   Na fotografijama je model od 2.7m 60 gr,   uskoro originalne fotografije!  

Ostale karakteristike:

-Lineaeffe Vigor Spinn 2.4m 60gr   -Dužina 2.4m; materijal: kompozit; Tež. bacanja   25-60 grama; Rukohvat od EVA pene; težina štapa-206 grama -kataloška  ; realna -202 grama (digitalna vaga); Broj provodnika -6;   udaljenost od kraja štapa do mesta vrata mašinice -39   cm ;   transportna dužina-124 cm-   cena 2150 din


                
- 3 štapa- besplatna poštarina

Štap je nov, imam u ponudi  ovaj štap i na 2.7 m kao i modele u težini bacanja 30gr(2.4 i 2.7m) i 90gr (2.4m i 2.7m) ovog štapa (pogledati u oglasima).  Mogu da  nabavim   model 3 m 30 gr (kontakt ).  Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.    Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.   POVOLJNA POŠTARINA-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #58504098
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.