slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Maver Recast Butterfly Super Light UL 0,2-2 gr 1,80 m NOV

7.170 din

Zrenjanin
Novo
2.193
11
pre 2 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA ! Poslastica za UL i NANO varaličarenje! Besplatan PTT !

Odličan štap za UL i nano varaličarenje sa punim vrhom. Maver Recast Butterfly Super Light UL 0,2-2 gr 1,8 m je veoma kvalitetan štap sa punim vrhom. Vrh štapa ima odličnu detekciju-senzibilan  zahvaljujući punom karbonu . . Štap je iz kvalitetne Maverove varaličarske serije Recast . I pored senzibiliteta vrha štap je oštar i brz. Halter mašinice je razdvojen sa golim srednjim delom -radi bolje detekcije i čitanja dna. Svaki trzaj se oseti na prstima.    Kvalitetni jednostopalni provodnici , . Štap je razvijen sa idejom čistog pastrmskog štapa , ali je dobijen štap sa veoma  širokom upotrebom: lagano varaličarenje klena i pastrmke; pecanje sa stenja , lagani jig. Visoka osetljivost i vođenje mikro mamaca i mikro kašika su osnovna karakteristika ovog kvalitetnog štapa. Štap iznad haltera ima metalnu zakačku za varalicu ! Na štapu   su iscrtane fluo strelice na oba dela štapa  koje olakšavaju precizno spajanje štapa u "radni položaj".  Štap je nov.   

-Maver Recast Butterfly Super Light UL 0,2-2 gr 1,80 m  dužina    1,80 m; težina bacanja 0,2 do 2 grama , težina štapa   70 gr (diitalna vaga! )  ; broj delova -2   ;    transportna dužina- 93  cm ; broj provodnika.  8, udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice -20 cm ; prečnik štapa u dnu- 7,3 mm-cena  7.170,00 din za komad.  

 

Besplatan PTT za ovaj štap  !  


Mogu da nabavim  ovaj štap i u varijantama :

2,0 m 0,5-3 gr  i model  2,2 m 0,8-4 gr (brza nabavka u roku od nekoliko dana, kontakt za cenu! )
Imam još modela štapova za UL !   

 

U ponudi imam i model Maver Recast Butterfly Micro Spoon UL 0,8-3,5 gr 2,10 m  (pogledati u mojim oglasima).  

 

Profesionalno i iskusno pakovanje štapova . Za eventualna oštećenja u transportu odgovornost pada na moj teret, a ne na teret kurirske službe!  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, Povoljna poštarina-imam                 ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #61197159
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.