slika
1 od 1

HR 20 CEKRK Zeck

29.990 din

Čurug
Novo
197
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mc100021

Brend:  ZECK

 

Jedini čekrk na tržištu koji objedinjuje osobine klasičnog kačenja na štap i snagu i pouzdanost čekrka.

https: //spark. adobe. com/video/Pdp1BQzgtpXKq

 

-100 % ALUMINIJUMSKO TELO

 

Мултипликатор HR20 реномиране куће Zeck Fishing на први поглед потпуно одговара класичном мултипликатору, а он то заправо није. 100% израђена од алуминијума, ова машиница се за разлику од класичних мултипликатора држи окренута испод штапа, попут стационарних машиница и исто се тако и користи. У пракси то значи следеће : оваквим техничким решењем добијен је мултипликатор огромне снаге којим се забацује и намотава струна у положају карактеристичном за стационарне машинице, са телом/кућиштем испод халтера, окренутим ка води, тј. тлу. Проводници су аутоматски у том положају окренути ка води, а не окренути ка небу тј. ка горе, у ком се налазе при употреби класичних мултипликатора. Риболовци добро знају колико се снаге само утроши балансирањем штапа приликом замарања крупне рибе како би се он одржао у положају са карикама окренутим на горе. Zeck-ov HR20 има ход (кретање шпулне у односу на ротацију ручице) попут стационарних машиница. Ако бисте класични мултипликатор држали у положају као што се држе стационарне машинице, морали би окретати ручицу унатраг ако бисте желели да намотате струну. Код Zeck-ovog HR20, то није тако и код овог модела се ручица окреће унапред, приликом намотавања струне, баш као код стационарних машиница на које смо навикли. Овај модел има и иновативни систем кочења од чак 25 кг максималне вучне снаге и импозантан капацитет шпулне од 450м најлона или упредене струне дебљине 0,50мм. Приликом замарања крупне рибе, код класичних мултипликатора бисте морали да кочите држећи палац на шпулни и дозирајући притисак на њу. Код Zeckovog HR20 то није случај, кочиони систем HR20 вам омогућава да прецизно одредите колико желите да успорите одмотавање струне. Можете потпуно уклонити прсте са калема и струне, тако да се можете потпуно концентрисати на држање и положај штапа и замарање рибе. Ново техничко решење додате полуге омогућава прецизан, лак и дозиран дрил. Болно кочење прстима је прошлост. Свим овим карактеристикама он задовољава критеријуме и тежег морског риболова а европски риболовци га најчешће користе на системима далеког развлачења и система са бовом. Пренос је : 5,5 / 1, има 6+2 затворена лежаја израђена он нерђајућег челика и једним окретом повлачи 124 цм струне. Маса ове машинице је 755 гр.  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147605269
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.