slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Nomura Aichi Tokyo 4000 FW Novo

8.740 din

Zrenjanin
Novo
1.746
6
pre 15 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka za Long-cast varaličarenje i feeder ribolov.   Inovacija ove mašinici predstavlja aluminijska špulna velikog prečnika (fi 56 mm) , čije velike dimenzije omogućuju zabacivanja na velikim udaljenostima. Izuzetno gladak rad mašinice koja poseduje  nerđajuće ležajeve visokog kvaliteta ima ih ukupno 9 - 8 + 1, koji čine da svi zupčanici sadržani u Durawall-ovom grafitnom telu savršeno funkcionišu. Veliki drag kočnice je jedna od jačih snaga Tokija, jer je izrađen s izuzetno širokim diskovima koji mogu raspršiti toplotu nastalu trenjem i s mogućnošću podešavanja na mikrometrijski način. Mašinica poseduje Worm shaft zahvaljujuću njemu sistem slaganja je savršen.   Odlično tehnički rešen prelazak žice preklopnika strune na vođicu-nema neravnima gde bi struna zapela. U ovoj veličini je odlična za srednje teško varaličarenje -štuka, bucov, smuđ . zbog veoma široke špulne posebno je pogodna za varaličarenje sa obale na veće udaljenosti. Široka špulna i malo veći prenos od 5.5:1 omogućavaju daleko zabacivanje i brzo vođenje varalice. - za bucova ko stvorena.   Fenomenalan  izbor za feeder ribolov pored široke špulne , mašinica ima metalni okrugli line clip , što je jako bitno kod preciznog klipovanja u feederu . Zahvaljujući stabilizatoru špulne -špulna nema podrhtavanja i čvrsto stoji u odnosu na rotor  Mašinica je nova mogu da nabavim više komada.

Pogledajte video sa ovom mašinicom na You tube : MULINELLO NOMURA AICHI TOKYO

Nomura Aichi Tokyo 4000 FW  -broj ležaja -9-  8  čeličnih japanskih   i jedan nepovratni. Prenos 5,5:1  kapacitet:  0.30mm/230m; 0.35mm/170m  ;  težina  kataloška:  340 grama-cena  8740 din.


       Besplatna poštarina 
za ovu mašinicu!                                  
                                                  
Imam u ponudi ovu mašinicu u veličini 3000(pogledati u mojim oglasima).  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.  POVOLJNA POŠTARINA-imam                    ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #91039338
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.