slika
slika
slika
slika
1 od 4

BEHR kominezon

2.500 din

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
60
0
pre 11 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Velja
Član od 12.11.2011.
Svi oglasi

Kvalitetan kombinezon ili cizme do grudi, broj 45, spolja PVC unutra gumiran, ima veliki dzep na grudima, materijal je bas debeo na njemu, nije kao ove najlon kese sto se sada prodaju, nisam ga mnogo koristio ali sam mu zato tri puta zabio udicu na pecanju, vidi se na slikama gde sam stavio fleknice.

 

Vise mi odgovara zamena za isti ovakav kao moj ali u broju 46 ako neko ima neka ponudi, nisam alergican ni na flekne ni ako je negde malo busan, ostali kombinezoni mi nisu interesantni.

ID Oglasa: #166224642
Informacije

Pogledajte i ostale moje oglase klikom na link ispod mog imena , u ponudi trenutno imam veliki izbor voblera najpoznatijih svetskih i domacih proizvodjaca, medju kojima ima pravih rariteta i egzoticnih primeraka, kao i dosta vrhunskog pribora za pecanje iz licne kolekcije koja je pazljivo skupljana i selektirana u prethodnih 30 i kusur godina.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.