slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Prsluk sa grejačima i power bank za skijanje ribolov lov

2.199 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
74
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Zagrejte se i zaštitite udobnim i modernim prslukom!

   Uživajte u zimskim aktivnostima bez hladnoće Zagrejte se u hladnim mesecima! Uživajte u skijanju, snoubordingu, sankanju, šetnjama i drugim zimskim aktivnostima bez straha od hladnoće.

   Efektivno grejanje Prsluk ima čak pet grejača koji se brzo zagrevaju, i zadebljani sloj pamuka koji čuva toplotu! Ne dozvolite da Vas hladnoća zaustavi u uživanju u zimskim radostima.

  Podešavanje temperature Izaberite željenu temperaturu i jednim pritiskom na dugme podesite jedan od tri nivoa grejanja! Prilagodite toplotu svom telu i vremenskim uslovima.

   Udobnost Uživajte u zimskim aktivnostima u prsluku koji Vam omogućava neometano kretanje i koji je prijatan u dodiru sa kožom! Ne dozvolite da Vam neudobna odeća pokvari zimsku idilu.

   Uniseks dizajn Ne birajte između toplote i stila! Ovaj prsluk izgleda jako moderno, a mogu ga nositi i muškarci i žene! Izgledajte dobro dok se osećate toplo.

   Bolje zdravlje Grejači će zagrejati Vaše mišiće i time ih opustiti, poboljšaće cirkulaciju i zaštitiće Vas od hladnoće, a time i od prehlada i upala! Brinite o svom zdravlju dok uživate u zimskim aktivnostima.

 

   Izdržljiv i periv Prsluk je napravljen od materijala otpornog na cepanje i kišu, i održava se lako -ručnim pranjem! Ne brinite o održavanju, samo uživajte u toploti.

   Tehničke specifikacije:

  • Materijal: Memorijski pamuk, likra
  • Dostupne Veličine: L/XL/2XL/3XL
  • Boja: Crna
  • Temperatura: 25° C/35° C/45° C

Uživajte u zimskim aktivnostima uz udoban i topao prsluk!

ID Oglasa: #159773406
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.