slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Klizna balerina brzoskidajuća-35 g Novo

90 din

Zrenjanin
Novo
1.193
11
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Kvalitetna balerina koja se brzo skida i postavlja na najlon .   Može se koristititi dvojako : ili da najlon prolazi kroz cevčecu ili da se montira pored tela plovka. Kad se montira sistem pored tela plovka , balerina zahvaljujući prorezu na telu se može brzo montirati i skinuti na gotov sistem. Time se olakšava transport štapova   i nema mogućnosti za oštećenjem plovka.   Telo plovka se može podešavati po cevčici. Plovci su novi , imam više komada na lageru.      
                    
Na fotografijama je ovaj model od 30 , na stanju od 35 gr.

      -   Klizna balerina brzoskidajuća -nosivost 35 gr. Dužine : 19,5 cm - cena   90,00  din komad
                                        
Imam više plovaka na stanju.                               
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam       ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"         i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina  277 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !    
ID Oglasa: #51470674
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.