slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Alat za Vezivanje i Vadenje UDICA

150 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
85
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Rade Vlasina online
Član od 13.03.2012.

prodajem

 

Alat za Vezivanje i Vadenje UDICA

 

Опис:

Назив: уређај за уклањање чворова

Материјал: без челичне главе АБС

Карактеристике: Лако се везују чворови и лако се бирају без повреде конопа

Дужина: 48 мм

Тело: 45 мм

Ширина: 15 мм

Глава: 58 мм

Спецификације:

1. Брзо и лако везивање: АБС уређај за плетење омогућава брзо и лако везивање без оштећења рибарске линије, обезбеђујући сигурну и поуздану везу.

2. Побољшан ризик од повлачења удице: Савијањем дна врха удице значајно се повећава ризик од повлачења удице, што олакшава успешно намотавање рибе.

3. Компатибилност са дубоким грлом: Уређај је дизајниран да заокружи линију за пецање како би дошао до удице, осигуравајући да се може користити у дубокој води без икаквих проблема.

4. Конструкција од нерђајућег челика: Направљен од нерђајућег челика, овај уређај је отпоран на рђу и корозију, што га чини погодним за употребу у слатководним и сланим водама.

5. Разноврсна и издржљива: Овај уређај за вез рибарске линије је свестран и издржљив, што га чини вредним додатком арсеналу сваког рибара.

 

IMAM SAMO TAMNO I SVETLIJE PLAVE BOJE

 

1 KOM  150 DINAR

 

NOVO

ID Oglasa: #162130046
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.