slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Čamac Brodić za prihranu i razvlačenje Boatman Actor Basic

278 €

Šid
Kao novo - nekorišćeno
10.888
119
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
BOATMAN generalni zastupnik
Član od 07.10.2021.
Svi oglasi

Mi smo specijalizovana trgovina isključivo za brodiće za prihranu a ujedno i zastupnik za Boatman brodiće. Sa svakim modelom dobivate RAČUN I PISANU GARANCIJU od godine dana.  
Dostavu brodića vršimo po celoj Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.
Kod nas takođe možete kupiti rezerne baterije, torbe za brodiće, specijalne ruksake za bridiće, čelične propelere, dodatnu zaštitu za propelere, autopunjače, sonare, karbonske štapove za spuštanje brodića u vodu. . .
Imamo sve rezerne delove u svakom trenutku, iako do sada nikome nisu bili potrebni (rezernim delovima opskrbljivat ćemo samo naše kupce koji su brodiće kupili iz našeg ovlašrenog Boatman skladišta uz predočenje serijskog broja, računa i garantnog lista jer takođe postoje potpuno isti brodići sa zamenskim matičnim pločama koje su upitne kvalitete i vrlo kratkog veka)

U našoj radnji imamo više modela brodića za prihranu ribe, svaki od tih modela možete naručiti s ugrađenim sonarom i GPS-om koji pamti 16 do 50 različitih lokacija (ovisno o modelu brodića).

Za bilo kakvo dodatno pitanje slobodno i bez ustručavanja možete nas pozvati na mobitel +385923965306 ili javljanje na Viber i Whatsapp

Opis za brodića Boatman Actor basic model:

Izrađen je od čvrste ABS plastike, potpuno vodootporan, prisutan na nemačkom i engleskom tržištu, te vrlo upravljiv preko daljinskog kontrolera. Domet je 500 metara. Brodić ima dve posude za hranu, svaka se otvara zasebno. U prednju komoru stane 1 kg hrane a u stražnju 0.6 kg, ukupna nosivost 1.6 kg.   Motori sa propelerima imaju zaštitu oko i sa stražnje strane samog propelera te se dobro ponašaju prilikom valova na vodi. Rad motora ne proizvodi veliku buku. Čamac se pokazao izuzetno plovan i stabilan kada je voda nemirna. Daljinski poseduje AUTO-PILOT FORWARD opciju te prilikom usmeravanja broda na željenu ravnu putanju čamac može ići u tom željenom smeru dok mu ne promenite putanju. Čamac poseduje bateriju od 5Ah šta je dovoljno za 2.5h neprestalnog rada. Postoji mogućnost kupnje dodatne baterije od 10 Ah (to svakako preporučamo) te se autonomija produžuje na još dodatnih 5h rada odnosno 7.5h sa obje baterije. Postoje tri led svetla, prednje i dva na stražnjem delu koja trepere ovisno da li se krećete ravno, levo ili desno.

Brod ima dve brzine tako da pritiskom tipke na upravljaču birate da li želite da brod ide brže ili sporije. Isto tako na upravljaču postoji tipka da se brod kreće što preciznije ravnom putanjom. Takođe možete podesiti ukoliko želite da se više kreće prema levo ili prema potrebi više u desnu stranu.
Baterije u daljinskom upravljaču su punjive i nema potrebe za izmenom baterija. Kabel za punjenje dolazi uz brodić.

Na Youtube-u se mogu proveriti recenzije za ovaj brodić (samo upišite Boatman Actor) koje su više nego pozitivne za uloženo i dobiveno iz koji se može videti da se radi o kvalitenom i pouzdanom proizvodu.

Za sve informacije slobodno možete nazvati na broj mobitela +385923965306
(može i Viber i Whatsapp)

SPECIFIKACIJE ČAMCA ZA PRIHRANU RIBE

Veličina: 506 * 267 * 188 mm
Boja: crna
Spremnici kapacitet: 1KG + 0,6KG
Potpuno vodootporan
Snaga: 7,4V/5Ah
Motori napajanje: 7,4V / 6000rpm
Radno vreme: 2,5 sati/5 sati
(imamo baterije od 10 mAh s kojima brodići neprestano rade do 5h - cena 65 evra  )
Maksimalna brzina: 70m / min
500 metara RC udaljenosti
Frekvencija: 2.4G
Struja punjenja: 1,0A
Napon punjenja: 9V
Vreme punjenja: 5 sati
Vreme punjenja daljinskog upravljača: 2 sata
Bruto težina: 2,85 kg
Veličina kada je čamac zapakiran : 560 * 290 * 240 mm

Sadržaj paketa sadrži:

1 × Boatman Actor Basic čamac za prihranu
1 × rezerni propeleri
1 × kabal za punjenje daljinskog upravljača
1 × punjač baterije čamca
1 × krpa za brisanje
1 × uputstva za korištenje

- Iako retko kome zatrebaju sve rezervne delove za sve modele Boatman čamaca također uvek imamo na stanju.

Bisto!
ID Oglasa: #131010171
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.