slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Elastični konac za filete -Filo Elastico 250m u kutiji

390 din

Zrenjanin
Novo
6.101
60
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA , ! Elastični konac - filo elastico u plastičnoj kutiji sa rupicom. Tako upakovan konac se lakše odmotava na mamac- lakše je motati . Konac se provuče kroz rupicu na poklopcu i nda je motanje olakšano.   Neizostavan deo morskog ribolova, neopravdano zapostavljen kod slatkovodnog ribolova. . Ova tanki rastegljivi elasični konac je neophodan u surf ribolovu i drugim morskim tehnikama. Služi za ojačavanje-stezanje mekih mamaca oko udice. U slatkovodnom ribolovu je uglavnom dobra čuvana "tajna uspeha" uspešnih ribolovaca na smuđa. Filet se može okrenuti totalno sa mesne strane , udica sakriti u filetu - filet je sočniji, a udica sa može tako sakriti tako da je moguće pecanje i u kršu. Mogu se koristiti i morske gilice i sardele u nedostatku kedera (naročito zimi). Prilikom pecanja soma -meki mamci (lignje, školjke . . . ) neće otpasti , rovac(pa i rak) se može samo obaviti oko udice bez probijanja -ostaće dugo živ. Mogućnoski ovog konca su veoma   velike i jednostavno ga treba imati. Koeficijent istezanja je oko      3  puta.           

-    Speciale   Filo Elastico  u plastičnoj kutiji sa rupicom-   dužine  -   250  m  (debljine    0.15  mm grubo)   - cena za kalem -    390,00 din           


U ponudim imam i na 250 i 200 m koje su jeftinije (pogledati u mojim oglasima).  
Na lageru više komada   .    
                                                                        
POVOLJNA POŠTARINA-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.

ID Oglasa: #47056735
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.