slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Feeder držač 6 NOVO

150 din

Zrenjanin
Novo
705
14
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
PREPORUKA. Proizvedeno u Srbiji. Veoma jak i funkcionalan feeder držač . Napravljen od veoma otporne i čvrste     tehničke plastike     sa metalnim univerzalnim navojem. . Poseduju i kvalitetnu masivnu podlošku za fiksiranje izrađenu od metala(bez nje je teško na buzz baru pričvrstiti držače da stoje svi u jednoj liniji)  . Naročito pogodan za rečni ribolov. Posedujem u ponudi i ostale komponente za montiranje - tripod, buzz barove, bank stikove, tripod adaptere, univerzalne držače .                             
                                        
-Feeder držač 6    . Feeder držač širine     14 cm,       visine 9 cm(bez navoja). Cena za komad - 150,00 din                                             


Artikli su naravno novi imam više komada na lageru .       POVOLJNA POŠTARINA-imam              ugovorne cene sa kurirskom službom!     Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #47491117
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.