slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Feeder držač 8 NOVO

460 din

Zrenjanin
Novo
1.242
13
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Kvalitetan feeder držač širine          20  cm  kombinacija  EVA pena- metal  . Univerzalni navoj . Odličan feeder držač jak, sa metalnim donjim delom sa mekanim materijalom na mestu naleganja štapova-kvalitetna EVA pena. Ima             3  pozicije. Donji deo je izrađen od metala. Artikal je proizveden u Srbiji , što je garancija kvaliteta . Držači su novi , mogu da nabavim više komada.                     

-Feeder držač 8              -Cena za komad -             460,00 din

Na lageru 2  komada mogu da nabavim više komada.   Pored ovog modela mogu da nabavim i sa 6pozicije  (30 cm).     , kao i ovakve držače za     rečni ribolov  od 25 cm (6  pozicija) i 40 cm (9 pozicija)

Posedujem u ponudi i ostale komponente za montiranje - tripod, buzz barove, bank stikove, univerzalne držače .                                         
Artikli su naravno novi imam više komada na lageru .  POVOLJNA POŠTARINA-imam                        ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #47491069
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.