slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Fish Gripper (grip ) Hailer 18 cm NOVO

760 din

Zrenjanin
Novo
89
4
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pajović Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Kvalitetan mali  Fish gripper Engleskog brenda Hailer . Mali , ali snažan sa jakom metalnom štipaljkom od nerđajućek čelika (Stainless steel), sa rasponom širenja do 19 mm (između dva zuba štipaljke). Lagan, lak za upotrebu. Sa jednom rukom se lako širi prilikom prihvata ribe(ne treba velika sila za širenje štipaljke) . Odličan za varaličare koji pecaju sa obale , a dosta prelaze relacije u potrazi za ribom. , ne zauzima puno prostora - staje u većem džepu , lagan je -samo 113 grama je težine . Lagan, lak za korišćenje, upotrebljiv u morskom i slatkovodnom ribolovu.   Izrađen od nerđajućeg čelika, ima i steznik za zglob šake . Odličan mali grip koji vredi imati, odlična je i cena!  
Ukupna dužina je 18 cm  . Artikal je nov, dolazi u blister ambalaži.                                                        
-Fish Gripper (grip ) Hailer 18 cm-  Cena   -   760  din                                                             

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam                 ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"            i izlistaće se svi moji oglasi ).    Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #161238359
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.