slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Flexi držači štapova(gumirani) Novo

130 din

Zrenjanin
Novo
3.130
57
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Proizvedeno u  Srbiji  . Veoma kvalitetni gumirani držači sa standardnim metalnim navojem u   2 veličine. Poseduju i kvalitetnu masivnu podlošku za fiksiranje izrađenu od metala(bez nje je teško na buzz baru pričvrstiti držače da stoje svi u jednoj liniji) . Izrađeni su od veoma kvalitetne fleksibilne gume . Razlikuje se od sličnih artikala sa tržištu po kvalitetu materijala . Za razliku od drugih držača koje su izrađeni ili u Kini ili Indiji ovaj artikal je napravljen kod nas . Cena -kvalitet je za čistu 10-tku. Posedujem u ponudi i ostale komponente za montiranje - tripod, buzz barove, bank stikove, univerzalne držače . . . Zbog fleksibilnosti držači mogu da obuhvate i veću širinu štapova . Veći obuhvata i             3.5 cm             prečnik rukohvata .           Cena ovakvih flexi držača (ovog kvaliteta) se kreće i do 2 evra po komadu!                                                           
Imam ih u             2 veličine:                                                                               

-   MANJI  (pogodan za prednji deo štapa i za tanke parabolike za zadnji deo štapa)- unutrašnji prečnik kruga- 16mm - cena    za komad          130 din;                                                                                                                                                         
-   VEĆI  (pogodan za zadnji deo štapa)- unutrašnji prečnik kruga- 24 mm - cena    za komad 120 din;  
Napomena :  
boje flexi držača su ili crne ili SMB (zelene) .

Artikli su naravno novi imam više komada na lageru .             POVOLJNA POŠTARINA-imam                       ugovorne cene sa kurirskom službom!                 Pogledajte i ostale moje oglase!             (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #47491012
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.