slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Helikopter sistem hard (prohrom) NOVO

90 din

Zrenjanin
Novo
2.682
37
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog


PREPORUKA! Veoma snažni i super pokretljivi sistem za bočni predvez od            jake prohromske žice. Veoma pokretljivi srednji deo nema nikakav otpor -totalna pokretljivost sistema! Sistem je napravljen od            nerđajuće  snažne              prohromske žice  -opružni hrom nikl  debljine            0.9 mm  . Sistem se zbog snage može osim za štuku i te kako koristiti za soma . Keder se ne upliće i ima maksimalnu slobodu pokreta . Veoma lovan sistem -testirano na vodi! Dužina sajlice je            25  cm  . Sistem ima veoma robusni i kvalitetni antitegl sa debelim zidovima. Prodaje se u varijanti sa sajlicom - za štuku , i bez sajlice -preporuka za soma (keder, durdubak, pijavica, crna glista). . Izlazna rupa kod antitegla je   prostrana -oko            1.5mm,                 pa se mogu provući najloni i predvezi bilo koje debljine za soma. Moguća je kombinacija sa drugom kopčom (pogledati u mojim oglasima " kopče 1 na komad"). Sistem je napravljen u Srbiji , testiran je (veoma uspešno). . . i veoma je jak!             
                                                                                              
    -  Helikopter sistem hard bez sajlice  (žičani deo + antitegl) -  cena za sistem   - 90  dinara .             
    -  Helikopter sistem hard sa sajlicom  (žičani deo + antitegl+sajlica sa kopčom) -  cena za sistem   - 110  dinara .               

Štuke sa fotografije su ulovljene sa ovim sistemom prilikom testiranja!               
                                                                                      
Imam više sistema na lageru.               
Imam više sistema na lageru.   Pored ovog modela u ponudi imam i veći model Ukucati u  moj KP izlog :        Helikopter sistem  "mini"(prohrom) .

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam                   ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"   i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !
ID Oglasa: #47055987
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.