slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Kederice 12 mm okca 5m Novo

950 din

Zrenjanin
Novo
1.169
15
danas
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Kederice su dužine 5m. dubine1,1 metar  veličine okaca     12x 12mm, izrađene su od kvalitetnog i jakog   najlona    proizveden u Japanu(Momoi Fishing). Najlon je debljine    0.15mm  . Veoma su lovne -love kedere od   12cm  pa nagore. Odlična kederica za kedere primereni štuki i za soma, kao i za filete za smuđa. Ima čak 7 plovaka na 5m , obično se stavljaju 6.  Duboka je -ima   45 oka  (oko   110 cm  visine ) . Kederice su "brze" jer imaju 18-to  gramski olovni kanap-cena za komad-  950 din
                                                                                                  
Za veći broj kederica kao i za duže i dublje kederica - kontakt!                                                                                             

  Imam u ponudi i kederice od    8,9 , 10 i 11 mm  okaca kao i "zmija" kederice    8;9 ;  10 ;  11mm i 12 mm (pogledati u mojim oglasima ).                                                                                               
. U pola kilograma mogu stati od 2 kederice!                                                                                               
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam                     ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"   i izlistaće se svi moji oglasi ).    Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #52242412
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.