slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Metalni teleskopski držači u 2 dužine NOVO

200 din

Zrenjanin
Novo
1.946
27
pre 4 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
PREPORUKA. Proizvedeno u Srbiji! Teleskopski držači izrađen od metala . Izrađen od debelozidne veoma jake niklovane cevi sa jakim plastičnim delom na vrhu. Spoljni prečnik cevi je     8 mm  . Težine je  150 gr.   
Kraći (nije slikan , imam i njega) - dužine- 45 cm i 75 cm maksimalno raširen.  
Duži (sa (fotografija)Dužine je 60  cm  u sklopljenom i      115  cm  maksimalno raširen   . Špic koji se zabija u zemlju je presovan   . Jedan  kvalitetan držač  . Spoljni prečnik cevi je     8 mm  . Težine je  200 gr  što dovoljno govori o masivnosti cevi. Za razliku od kineskih tankozidnih držača ovaj je veoma jak i čvrst! Cena kvalitet je perfektan jer se radi o trajnom i veoma snažnom artiklo. Proizveden u Srbiji ! Imam više komada na lageru. Držači su novi.  
   -  Metalni teleskopski držači 45-75 cm- Cena   - 200 dinara   komad                                                                            
-  Metalni teleskopski držači 60-115 cm- Cena   - 250 dinara   komad                                

Imam i ostale komponente u ponudi: feeder držače, U i V profile, flexi držače, buzz barove, bank stik-ove, tripod adaptere (pogledati u mojim oglasima). . .  
  Na lageru više komada komada  !    POVOLJNA POŠTARINA-imam  ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i
ID Oglasa: #58577219
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.