slika
slika
slika
slika
1 od 4

Puni vrhovi od karbona Novo

380 din

Zrenjanin
Novo
3.858
36
pre 2 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Vrhovi od   punog karbona  u   2  dimenzije . Ovakvi vrhovi se koriste kod takmičaraca za izradu"miksovanog" vrha  -ubacuju se u šuplji karbonski koji se mora malo skratiti    .                   Ovi   vrhovi rešavaju problem kod    takmičaraca koji su slučajno polomljeni u vrhu , a teško im je naći originalni vrh. Mogućnost primene i kod feeder štapova za izradu karbonskog vrha . Odlični i za popravku varaličaraca koji su polomljeni u vršnom delu -ubacuju se kao trn za spajanje polomljenog dela Vrhovi su novi mogu da nabavim više komada. Dimenzije i cena:                                          
                                                                       

- Dužine :     60 cm  ; debljina vrha -0.7mm  ; debljina korena -2  mm  -Cena za komad -380 din
-  
Dužine  : 60 cm  ;   debljina vrha  -0.7mm  ;   debljina korena  -2,2 mm  -Cena za komad  -380 din -NEMA NA STANJU!

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,                   POVOLJNA POŠTARINA-imam                       ugovorne cene sa kurirskom službom!                   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"                   i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.                   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !
ID Oglasa: #43223590
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.