slika
1 od 1

PVA tuba 45MM mikado APV-TUB-45-38

350 din

Čurug
Novo
81
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mcAPV-TUB-45-38 PVA

Brend:  Mikado

 

PVA pribor je prvenstveno u upotrebi za šaranske pecaroše, što ne isključuje mogućnost da se koristi kod bilo koje druge tehnike pecanja koja zahteva postavljanje primame u blizini udice. PVA rastvorljivim mrežicama se postavlja primama, tzv. groundbait sa svim vrstama mamaca, kao što su boile, kukuruz, pelete i semenke.

PVA mrežica je za samostalno pravljenje vrećica primame bilo koje dužine. Dostupne verzije sa širinom od 45 mm ili 65 mm u delovima od 5 m. Napomena: zbog brze rastvorljivosti neophodno je da ruke i primama koja se koristi za punjenje kesica budu suvi.
Širina: 45 mm
Debljina: 38 µ m (38 mikromilimetara)
Dužina: 5 m

Brend: Mikado Total Fishing, Poland
Kategorija: šaranski ribolov
Kod artikla/ISBN broj: APV-TUB-45-38
Barkod artikla:5900637240532
Pakovanje: 1 mrežasta tuba dužine 5m

 

PVA mreža se koristi za hranjenje na mestu boilama, kukuruzom i drugim mrvljivim vrstama mamaca. Napunjena vreća je pričvršćena za opremu , uglavnom za glavnu hranilicu. U kontaktu sa vodom, PVA se rastvara, čineći sadržaj dostupnim ribama. Uvek ste sigurni da se dodatne boile nalaze u području gde se nalazi glavni mamac, a ne razbacane po dnu vode. Za praktičnost formiranja kesica sa mamcem, mreža se stavlja na plastičnu cev. Slobodni kraj mrežice vežete jednostavnim čvorom, klipom nabijete potrebnu količinu mamca kroz cev i, odsecajući potrebnu dužinu, vezujete drugi čvor na mreži.

Tip mreže: instant rastvaranje

Temperatura vode :8° S

Vreme rastvaranja:30 - 40 sek

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #147664157
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.