slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Silikonski stoperi na tabli od 25 kesica (4 veličine) Novo

890 din

Zrenjanin
Novo
868
11
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka. Veoma kvalitetni stoperi od čistog silikona na tabli od 25 kesica  . Kesica sadrži 15 stopera , pa je ukupan broj stopera -375 komada . Imam ih u 4 veličine. Stoperi su zakačeni za monofil , što je bolje rešenje nego da su na žici.   Kada su na monofilu, svaki stoper se iskoristi ! Odlična cena ko troši puno stopera!   Svaka tabla je u jednoj dimenziji stopera !  

Veličina i cena:    

                                              
 -Silikonski stoperi  tabla 25 kesica (375  stopera)  - veličine S; M; L i XL- cena za pakovanje -890,00 din                                     

Na lageru više pakovanja.                                           

POVOLJNA POŠTARINA-imam  ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto do 0,5 kg paketa  .

Artikal je nov, mogu da nabavim više komada.             POVOLJNA POŠTARINA-imam              ugovorne cene sa kurirskom službom!               Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #60995937
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.