slika
1 od 1

SOMOVSKI SIGNALIZATOR crveni mikado

3.300 din

Čurug
Novo
309
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mcAMS07-BANG-R

Brend:  Mikado

 

Somovski signalizator -BITE INDICATOR CAT TERRITORY BANG! -R crveni- ima 6 nivoa osetljivosti, visine i jačine tona. Takođe ima i mogućnost isključivanja tona-MUTE- dugme na prijemniku. Indikacija udarca-signal da je tu riba je 1:1. Memorija poslednjeg udarca ribe je 20sekundi. Uređaj je SHOCK resistant, to znači otporan je na manje i lakše padove. Baterije koje koristi uređaj su 2xAAA. Preporučujemo alkalne baterije.

Somovski signalizator AMS07-Bang-B Mikado  je savremeni signalizator koji radi na principu žiroskopa. To znači da signalizator reaguje na pomeranje štapa. Ovo je velika prednost jer signalizator neće reagovati na talase ili vetar, što je često problem kod tradicionalnih signalizatora.

Signalizator ima 6 nivoa osetljivosti, tako da ga možete podešiti  da reaguje na željeno  pomeranje štapa. Takođe, signalizator ima funkciju podešavanja jačine zvuka i dugme za utišavanje na prijemniku. Indikacija udarca je 1:1, što znači da će signalizator emitirati zvuk i svetlo. Udarac se pamti 20 sekundi, tako da možete da reagujete.

Signalizator je otporan na udarce, tj. otporan na lakše padove zbog gumiranog tela. Potrebne baterije su 2xAAA.

Signalizator je dostupan u 4 boje: crvena, plava, žuta i zelena.

Kako koristiti somovski signalizator?

Postavite signalizator na štap za pecanje, pored vrha štapa.
Podešajte osetljivost signalizatora tako da se aktivira kada riba uzme mamac.
Postavite štap na držač štapa i sačekajte da riba uzme mamac.
Kada se signalizator aktivira, započnite borbu s ribom.

 

Brend: Mikado Total Fishing, Poland
Kategorija: somovski pribor
Kod artikla/ISBN broj: AMS07-BANG-R
Barkod artikla: 5900637143604
Pakovanje: 1KOM

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147664452
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.