slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Stereo Bezicne Slusalice Polarizovane Naocare mod 2

2.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Rade Vlasina online
Član od 13.03.2012.

prodajem

 

Стерео слушалице

Бежичне слушалице са микрофоном поларизоване наочаре

Сунчане наочаре за PECANJE I вожњу бициклом

Спортске слушалице за смањење буке

Опис:

Карактеристике:
1. Модне  наочаре компатибилне са Блуетоотх-ом  :   наочаре за сунце компатибилне са Блуетоотх-ом  су погодне за вожњу, бициклизам и планинарење.
2. Савршена комбинација издржљивих и модних поларизованих сочива, нуди заштиту од одсјаја и сунца.
3.   Блуетоотх компатибилне  слушалице су доступне за уређаје са  Блуетоотх компатибилном  функцијом, као што су паметни телефони/таблети.  Можете да одговарате на телефонске позиве и слушате музику са  Блуетоотх компатибилним  повезаним са вашим паметним телефоном и другим   уређајем који подржава Блуетоотх .
4. Изузетно удобан и сигуран за бициклисте, тркаче, планинаре итд. Уживајте у музици на сунцу без ометања и заштитите своје очи и вид.
5. Аудио наочаре за сунце погодне за активности на отвореном као што су пецање, вожња, скијање, једрење, лов, купање на сунчевој светлости, штитећи очи од повреде од јаког сунца.

 

cena 2500 din

 

novo

ID Oglasa: #165938683
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.