slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

U i V profili sa zglobom i podloškom NOVO

90 din

Zrenjanin
Novo
1.745
16
pre 4 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Veoma kvalitetni držači  "U" i "V"  sa standardnim metalnim navojem. Imaju zglobni mehanizam za podešanje ugla držača i samog štapa. Poseduju i podlošku za fiksiranje i usmeravanjeu  (bez nje je teško na buzz baru pričvrstiti držače da stoje svi u jednoj liniji) . Izrađeni su od veoma kvalitetne plastike i veoma su masivni  i jaki - 11 mm im je širina  . Debljina plastike u najtanjim delovima je čak 3mm. - gotovo nesalomivi u normalnim okolnostima.    Posedujem u ponudi i ostale komponente za montiranje - tripod, buzz barove, bank stikove, univerzalne držače . . .                                                                           

-  U i V profili sa zglobom i podloškom  - cena   za komad 90 din;                                                                                                                                                         

Artikli su naravno novi imam više komada na lageru .                                                                       
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.  POVOLJNA POŠTARINA-imam                        ugovorne cene sa kurirskom službom!     Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi )

ID Oglasa: #43106539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.