slika
1 od 1

Champion Feed TTX 1kg

375 din

Smederevo
Novo
109
6
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Fish-R
Član od 19.06.2009.
Svi oglasi

Champion Feed TTX je drobljeni, presovani, dehidrirani kukuruz koji se koristi za mešanje sa praškastim hranama. Zbog svoje velike proteinske vrednosti koristi se pre svega za lov šaranskih vrsta ribe, ali i drugih kapitalnih primeraka.

1kg Champion Feed TTX-a dovoljan je za mešanje sa 3kg praškase primame.

Način pripreme: željenu količinu TTX-a sipati u posudu/kofu, pa naliti vodom. Za kilogram TTX-a potrebno je oko 1 litar vode. Ostaviti pola sata da odstoji. Za to vreme TTX će upiti svu vodu i pretvoriti se u kašastu smesu. Dodati suvu praškastu hranu i izmešati.

Champion Feed je nova vrsta primama za ribolov u Srbiji, ali ne i u svetu. Belgijska hrana za ribolov koja se proizvodi od 1993, godine i koja se sve bolje pozicionira u svetu takmičarskog ribolova.

ID Oglasa: #152487362
Informacije
Besplatna dostava za sve porudzbine preko 5000dinara!
Radno vreme prodavnice 08-20h, svakim radnim danom i subotom. Nedeljom 08-14h.

Više informacija na 066/6868-333, u našoj prodavnici u Smederevu (Vojvode Stepe 54) ili na našem web-shopu.
Pogledati i ostale naše oglase i naš izlog.
Ribolovačka oprema Fish-R

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.