slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Štap za pecanje 3m sa mašinicom

3.000 din

Šabac
Korišćeno
571
8
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Strahinja Gladovic
Član od 04.03.2013.
 Ova cena je još samo DANAS! ZATO POŽURITE! ! ! Sutra vracam staru cenu od 4300. . . Štap je odličan i jako lagan izmedju 40-80grama i veoma je jak. Idealan za blinkerisanje. Nigde nije oštećen niti ogreban, skoro kao nov jer nije puno korišćen. Mašinica na njemu je nova samo je malkice izgrebana na etiket. Spartan, SPIN 2000, mala, lagana za rukovanje, plus puna silka. Štap i mašinica idu zajedno u cenu navedenu u oglasu. Javite se kvalitetno je i veoma povolljno ALI SAMO JOŠ DANAS! !!
ID Oglasa: #165622171
Informacije

Vecina predmeta koje prodajem su u onakvom stanju kakvom su na slikama i kako su opisani. Sto je na slici to se prodaje bez bilo kakvih dodataka.   Uvek sam iskren i posten sto se tice cena i stanja predmeta (da li je polovno, novo, malo osteceno) i maksimalno gledam da napravim sto kvalitetnije slike da bi se proizvodi dobro i lepo videli da znate sta kupujete.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.