slika
slika
slika
1 od 3

ZECK peak JG1 270&50

33.700 din

Čurug
Novo
488
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mc200269

Brend:  ZECK

 

Peak JG1 je stap snažne konstrukcije koji je prema rečima pecaroša odličan za čitanje dna. Za iskusne pecaroše će biti stvarno uživanje jer ovaj štap odvaja dno od ribe. Njegova izuzetna prednost je reakcija u mili sekundi. Sa mnogim drugim štapovima ne biste znali da imate ribu, a sa PEAK-om je ona već i upecana.  

Pri "pecanju" rade mu prva četiri vođice.  

U Zeck-fishingu-u praktičnost štapa dolazi pre fensi naziva na papiru, te su upravo zbog toga svesno odlučili protiv Torzite delova ili potpuno disproporcionalno preskupih titanijumskih karika, koje ustvari ne čine da je štap oštriji. Odluka je pala na Fuji karike.

U našem asortimanu varaličarskih štapova malo je štapova koji bi mogli da se unaprede. Sa 270 Yander Jigge, videla se mogučnost unapređenja inače savršenog štapa. Rezultat tih promena je Peak JG1.

Blank Peak JG1 predstavlja non-plus-ultra u tehnologiji izrade štapova. Brzina u kombinaciji s diametrom. Težina i dužina štapa su neverovatne. Namerno je odabran jednostavan dizajn štapa. Ubeđeni smo da će mnogi iskusni "smuđaroši" uživati u ovom nenormalno oštrom i osetljivom štapu.

Za više tehničkih karakteristika, pogledajte dole.

 

Dužina: 270 cm Idealna težina varalice: 15 - 50 g Transportna dužina: 140 cm Maksimalna težina varalice: 60 g Sekcije: Two-part Torba koja odgovara štapu: Rod Bag Pro 150 / Hard Case Pro 150 (nije uključen u cenu) Težina štapa: 151 g Materijal blanka: Carbon fiber Broj karika: 7 + 1 Karike: Fuji SIC Prva karika: Fuji KLSG / # 25 Držač mašinice: Fuji TVS / # 16 Drška štapa: 34 cm Materijal drške: EVA Držač udice koji s može skinuti: Fuji EHKM-B Način pecanja: Spin fishing Serija štapa: Peak

 

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #147707221
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.