slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Garbolino takičarski box+tacna sa tendom+arm

350 €

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
137
3
pre 16 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Sasa Maxa
Član od 08.02.2014.
Svi oglasi
❗️Prodajem takmičarski box Garbolino match 25+Garbolino tacna sa tendom+arm❗️

✅️Garbolino box sa svih šest podesivih nogica fi 25, podesivim footplatom, velikom bočnom fiokom u dužini sedišta i dve prednje fioke, obe na magnet. Na dnu rama ima takodje dodatnu fioku u koju sa ovim ostalim staje sve što je potrebno od sitnica za izlazak na vodu. Težina stolice je 10kg, izuzetno je stabilna i utegnuta, svi dotezači perfektno rade a mogu slobodno reći da nisu ni kako treba ni razradjeni jer stolica skoro da nije ni korištena što se vidi na slikama.

✅️Garbolino tacna sa nepromočivom tendom i UV zaštitom+podesiva nogica, obložena eva penom, veličina same tacne je 50x40, tacna je nova.
✅️Formax arm profix 75cm sa prednjim držačem štapa, arm je nov.

-Cena kompleta je 350e

✅️Sve dodatne informacije možete dobiti ako zapratite  fejsu grupu. . . 'Prodaja ribolovačkog pribora  Ecofeederperlez' . . . ili  zovite na 0638764880. Za veci deo Vojvodine i  Beograd mogu lično dostaviti. Srećna kupovina!
ID Oglasa: #165851984
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.