Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Stolice i kreveti

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Maskirna stolica Marsall NOVO

2.000 din

Zrenjanin
Novo
1.775
8
pre 6 dana
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

NEMA NA STANJU!   Stolica maskirna koja se od sličnih stolica razlikuje po jakom platnu i čvrstoj metalnoj konstukciji. U naslonu za leđa  je umetnut i sunđer između  dva sloja platna . Snažna metalna konstrukcija je od debelozidnih cevi. Spoljni prečnik cevi je 1.8 cm. . I sama težina stolice govori o njenoj masivnosti- 2.02 Kg. (digitalna vaga). Veoma brzo  rasklopiva, veoma lako lako prenosiva, . Staje  i između sedišta u autu Nosivost stolice je preko 80 kg.   Na metalnoj konstrukciji su dve metalne kuke zavarene (vid se na jednoj fotografiji). One se mogu koristi za vezivanje stolice, za kačenje i skladišnje na zidu, za nošenje stolice. . .   Osim za ribolovce odlična stolica i za sedenje u dvorištima jer se brzo rasklapa i brzo sklapa. Odlična i za manje stanove, u slučaju dolaska većeg društva . Stolica je normalno nova, mogu da nabavim više komada.  

 Dimenzije stolice:    Visina : 71 cm;  
visina nogara do sedišta:  35 cm; širina samog naslona za leđa: 42 cm;  dimenzije  sedišta : 34 cm širina x 34,5cm dužina.   Transportna dimenzija: 50 cm x43,5x .                                                                   

Maskirna stolica Marsall-cena za komad-2000 din.  


  Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.  POVOLJNA POŠTARINA-imam                    ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #52379935
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.