slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Šaranske udice većih gabarita 1/0 i 2/0 rinfuz

65 din

Zrenjanin
Novo
852
10
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA. Šaranske udice većih gabarita odlične i za smuđa na dubinku! Jeftine, a odlične udice za šarana , amura , i za smuđa u  BN  varijanti. Ovakav tip udica koriste po Evropi za pecanje smuđa na kedera i filet. Može lepše da se sakrije udica od obazrivog smuđa (kod klasične smuđarke uvek viri vrat udice ). Udice se prodaju na komad rinfuzno. Hemijski naoštrene, snažne udice izrađene od    HI karbona  u kombinaciji sa čelikom. Udice rađene po Japanskoj tehnologiji. Udice su izrađene od srednje debele žice ,   jake i čvrste (nisu žičane). Imam ih u  veličine  1/0 i 2/0  . Udice nisu ravne, blago su povijene u stranu . Odlične udice za malo para , naročito na terenema gde ima puno kidanja (odličan potrošni materijal). . . U zavisnosti od količine je i cena :

-Veličina 1/0 (visina 23 mm x 14,5 mm širina)  :   - cena 7 dinara komad (na 100 komada -600 dinara)                                                  
 -Veličina 2/0 (visina 25 mm x 16 mm širina)  :   - cena 7,5 dinara komad (na 100 komada -650 dinara)    

-  Cene za veći broj udica se odnosi na ukupan broj udica , nije vezan za jednu veličinu. Moguća kombinacija dve veličine po 50 udica da se dobije cena na 100 komada.  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam                    ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"           i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.     Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #44845337
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.