slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Cannelle - VMC 5010 K Carp 1 x strong

170 din

Zrenjanin
Novo
628
3
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Francuske udice Cannelle serije        5010 K  izrađene od čelika sa dodatkom vanadijuma . Udice su        1 x strong  zahvaljujući vanadijumu koji povećava snagu čelika za 25 % . Udice su u black varijanti, vrh je povijen u strani , izuzetno su oštre a vrh je  "needle cone"  ( tehnika oštrenja sabijanjem i usmeravanjem ka vrhu metalna vlakna . Vrh koji je obrađen više sabijanjem nego oštrenje je oštriji i jači nego kod ostalih udica). Odlična udica snažna, a ne predebela za šarana , amura i krupnu belu ribu.         

-Imam u veličinama 2,4 i 6  .         10  udica u pakovanju -cena        170 din  pakovanje

Cannelle udice (bivši "zlatni lav") se od 2000 godine prave u istoj fabrici gde i VMC i to u Francuskoj -proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama).         
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,             POVOLJNA POŠTARINA-imam                   ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"               i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.                   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !
ID Oglasa: #44845410
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.