slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Cannelle ( VMC ) 9632BZ 1 X strong

23 din

Zrenjanin
Novo
3.267
42
pre 8 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Najčešće korišćena trokraka na glavinjarama. Jedna od najpopularnijih i najuniverzalnijih  trokraka Cannelle (VMC) 9632 1x strong. Trokraka za varalice i za teške uslove. Iako je 1 X  strong ovoj trokraki bi više odgovara 2 x strong . Toliko je jaka i sigurna da nju proizvođači stavljaju na glavinjare . Sa njom su lovljeni dvocifreni somovi. Bronzane boje, vrat kraći. Udice sa proverenim tradicionalnim oštrenjem VMC udice -"cut point". Zbog specifično zakrivljenog vrha -"Curved-in Point"  udica ima izuzetnu probojnost i penetraciju , a pri tom se vrh udice teže kači za prepreke a naročito je pogodna na kamenitim terenima jer teže vrh dodiruje direktno kamen. Mnogim varaličarima je ovo broj 1 udica! Velika probojnost, oštrina i snaga ove udice. Udica izrađena od čelika sa dodatkom    "HI karbona".   . Cannelle udice (bivši "Zlatni lav") se od 2000 godine prave u istoj fabrici gde i VMC i to u Francuskoj -proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama). VMC pravi za sebe VMC 9632 , a tu ista udica pod  Cannellom je Cannelle 9632 .                                                              

- Cannelle( VMC )  9632 – u veličinama 2;4;6 i 8  -cena  do -100  komada  23   din; od       100- 200 komada  -  22,5  din; preko       200  kom- 21,5 din  

 

  Cene za veći broj trokraka se odnosi na ukupan broj trokraka , nije vezan za jednu veličinu i jedan model(moguće je naručiti više modela i veličina  VMC  i   Cannella  i dobiti niži cenovnik).  

  U  ponudi imam i veoma kvalitetne split ringlove(alkice) od prohromske žice (veoma velik izbor, odlične cene),  prohromsku žicu (više debljina); 3D oči, glavinjare. . .    

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ). U ponudi imam i alkice   za varalice(pogledati u mojim oglasima).                                                           
    Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam                     ugovorne cene sa kurirskom službom!     Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"           i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.     Pogledajte i ostale moje oglase! ! !  

ID Oglasa: #44657733
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.