slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Circle VMC 8382 3 X Strong 3/0-10/0

220 din

Zrenjanin
Novo
1.913
22
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
VMC Circle  serije 8382            super snažne-             3 X Strong  . Udica je namenjena morskom ribolovu - "Saltwater ". Udica izrađena od čelika sa dodatkom"HI karbona"-karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu. Ova udica je u proseku 25 % jača od drugih udica iste debljine  , vrh udice je izuzetno postojan i ne tupi se . Vrh udice je sa  "Cone cut"  oštrenjem . Udica snage za najveće somove, upotrebljiva i kod pecanja štuke. Nezamenjiva udica za soma u svim situacijama gde je kontra onemogućena ili otežana-Kran sistem, kost, veće udaljenosti zabačenog sistema, sistem sa "flašom". Zahvaljujući ovim udicama postaćete efikasniji u lovu soma a potreba za upredenim strunama na dalje zabačene sisteme neće više biti potrebna. Kontra klasična se ne udara već samo se podigne štap. Mogućnost kačenja ove udice zbog oblika vrha za panjeve je mnogo manja nego sa klasičnom udicom. Vrhunsku circla!                                                     
  U pakovanju je 3 ili 5 komada u zavisnosti od veličine , imam je u veličinama 3/0; 4/0 ; 6/0 i 10/0
  - Veličina  3/0  -cena za pakovanje  5 komada-   220 din
  - Veličina   4/0  -cena za pakovanje  5 komada-250 din                                                        
  - Veličina  6/0  -cena za pakovanje 3 komada-220 din
-
  Veličina 10/0  -cena za pakovanje 3  komada- 250 din


VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                       

              POVOLJNA POŠTARINA-imam             ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.
ID Oglasa: #47253234
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.