slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

FUDO Delta Iseama 0011 BN (vel. 2-8) Novo

150 din

Zrenjanin
Novo
771
5
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Japanske udice izuzetnog kvaliteta FUDO Delta Iseama 0011 BN    u black nikl boji (crne)u veličinama 2,4,6 i 8 -. Izrađena od  deblje žice izuzetne snage ,   udica savršene oštrine i velike probojnosti . Triple edge oznaka kod ovog modela predstavlja savršen vrh udice koji čine tri  rezne ivice naoštrene pod različitim uglovima.  Trust grip osobina udice  vezana je za pločicu udice, odnosno mesto gde se vezuje čvor prilikom vezivanja najlona . Kod drugih udica na ovom mestu se dešava prigušivanje najlona, odnosno na tom mestu nosivost je manja. Ovaj problem je rešen Trust grip tehnologijom, odnosno tzv. žlebu koji vodi najlon , gde se postiže smanjenje poprečnog preseka, a snaga čvora je dosta veća . Veoma kvalitetni Japanski čelik sa dodatkom karbona daje veliku snagu ovih udica! Super oštre - savršena oštrina udica!   Udica je ravna . Idica je veoma snažna pa čak i u najmanjoj veličini (veličini 8) ima snage za šarana, mrenu i druge snažne ribe. Može se koristititi pored klasičnog šaranskog ribolova i ta feeder tehniku i za plovak u manjim veličinama,   Proizvodnja u Japanu - Made in Kobe (Japan). U zavisnosti od veličine je broj udica u pakovanju  i cena .

  FUDO Delta Iseama 0011 BN  :     
                                                        
  - Veličina    8  -cena za pakovanje    10 komada-   160 din
  - Veličina    6  -cena za pakovanje    9 komada-   155 din
  - Veličina    4  -cena za pakovanje   8 komada-    150 din
  - Veličina  2  -cena za pakovanje     7 komada-    150 din
 
                                                   
                POVOLJNA POŠTARINA-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom!                   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto do pola kilograma težine paketa.

ID Oglasa: #44843163
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.